img

Next Gen Leading the plant of Today

Datum & tijd: 14 september 2017, 15.00 - 22.00 uur

Locatie: Postillion, Rijksstraatweg 30, 3316 EH Dordrecht

Hét innovatieplatform voor wie operation certainty het “nieuwe normaal” is binnen de procesindustrie. Waar eindgebruikers en service verleners u inspireren over hoe zij de veiligheid, beschikbaarheid en winstgevendheid van fabrieken en installaties weten te optimaliseren door op een slimme manier de betrouwbaarheid van hun installaties te verhogen, te innoveren op het gebied van onderhoud en organisatorische silo's weten te doorbreken met als resultaat een innovatief en vooruitstrevend klimaat om continu te verbeteren. En met succes!

Robert Doornbos Het programma belooft weer een inspirerende middag en avond te worden die u uitdagen om kennis, resultaten en toekomstvisies te delen. Ook geeft onze key-note speaker Robert Doornbos een kijkje in de snelle wereld van de autosport en spiegelt deze aan de procesindustrie.

Dankzij de verregaande digitalisering en het voorspelbaar maken van onderhoud zijn de verbetermogelijkheden in de procesindustrie substantieel. Nu en in de toekomst. Daar liggen de taken en uitdagingen voor onderhoudsmedewerkers, procesoperators, engineers en managers in de procesindustrie. Functies die de komende jaren drastisch gaan veranderen. Veel eindgebruikers, service verleners en toeleveranciers hebben de eerste stappen al gezet.

Hoe gaan zij om met kennisbehoud, verouderende arbeidskrachten, vaardigheden, training en verschuiving in competenties? Hoe borgen zij deze veranderingen organisatorisch en systematisch zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen?

Hoe gaan zij om met Innovatie, Industrial IoT, Big Data en integratie van systemen? Hoe hebben zij technisch de volgende stap kunnen maken? Hoe draagt deze techniek bij aan hun reeds goed ingerichte werkprocessen? En op welk niveau in de organisatie plukt men hier de vruchten van?

Ga met elkaar in gesprek, deel en haal kennis en maak gebruik van het brede netwerk dat Next Gen te bieden heeft. Alleen door goed samen te werken kunt u de volgende stap maken!

Impressie van Next Gen 2016.

Graag tot 14 september 2017!

Voor wie
Asset Managers, Maintenance Managers, Reliability Engineers, Rotating Engineers, Static Engineers, Plant Managers, Service Providers, Instrumentation Engineers, Operators, Terminal Managers, SHEQ and IT

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door
Allied Brunel Icare KIK MPI OSIsoft TrendMiner UE Semiotic Labs Vopak Pepperl STCG