Via een reeks compacte workshops gaan we graag het gesprek met u aan over bestaande en nieuwe technologieën om de prestaties van uw fabriek te optimaliseren, uw werk te vereenvoudigen en de kosten te verlagen.

Met deze workshops willen we u niet alleen kennis en nieuwe inzichten bieden. Ze zijn vooral bedoeld als platform voor discussies over de (on)mogelijkheden in uw specifieke applicatie of plant. U ontmoet tijdens de workshops ook vakgenoten en we zullen met elkaar samenwerken.

Tijdens elke workshop wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van live demo-units.

Schrijf u in en maak gebruik van deze kans om in een kort tijdsbestek meer te leren!

Cursussen

Sinds dit jaar bieden we ook een reeks gecertificeerde cursussen aan op onze locatie in Sittard. Wilt u werken met de nieuwste technologieën of wilt u uw kennis opfrissen? Geschikte cursussen variërend van 1 tot 3 dagen worden georganiseerd om u direct een stap verder te brengen. Tijdens de workshops ontvangt u een kortingsvoucher welke u kunt inleveren bij uw inschrijving van de cursus.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het cursusprogramma dan kunt u contact opnemen met de locatie Sittard via sittard.csnl@emerson.com

Workshop Datum Tijd
Guardian 26 september 2018 15.00 - 17.00 uur
Gedurende de twee uur durende workshop nemen wij u mee hoe Guardian Support u kan helpen inzicht te krijgen in de status van uw systeem. Guardian Support is een service die de betrouwbaarheid en prestaties van uw DeltaV-systeem optimaliseert. Het is het kernelement van Emerson Lifecycle Services, ontworpen om uw resultaten te helpen verbeteren door middel van essentiële service- en ondersteuningsinformatie. Het geeft u inzicht en maakt het beheer van uw besturingssysteem eenvoudiger.
dP level 24 oktober 2018 15.00 - 17.00 uur

Nat been, droog been, gebalanceerd systeem, getuned systeem, Electronic Remote Sensors.

Verschillende technieken om uiteindelijk hetzelfde voor elkaar te krijgen: niveaumeting met drukverschil.

Maar wat zijn nou de werkelijke verschillen?

Laat deze workshop jullie aangenaam verrassen!

Severe Service - minimaliseer stilstand met de juiste regelklep 8 november 2018 15.00 - 17.00 uur
Regelkleppen kunnen last hebben van extreme procescondities die de levensduur beperken. Dat kan anders. Tijdens deze workshop gaan we in op kleptechnologie en klepengineering die helpt bij het specificeren van het juiste klepontwerp voor elke applicatie. Hiermee krijgt u antwoord op oplossingen voor bijvoorbeeld cavitatie, geluidsissues, trillingen of extreme drukvallen.
Your valves are talking, but nobody’s listening 7 februari 2019 15.00 - 17.00 uur
Deze workshop gaat dieper in op het verbeteren van uw zicht op de condities van uw regelkleppen. Met ValveLink snap-on via AMS krijgt u door geavanceerde diagnostiek inzicht in de online conditie van uw kleppen. Daarvoor hoeft u de regelklep niet uit bedrijf te nemen! We laten u zien dat de analyse van de data door ValveLink wordt uitgevoerd en dat u duidelijke statusmeldingen ontvangt over de conditie van uw klep. Bij specifieke problemen in uw kritische regelkleppen kan er worden ingezoomd op parameters zoals: frictie, dode band, I/P-status en snelheid. Hiermee kunt u de performance van uw kleppen verbeteren en een inschatting maken van de benodigde spare-parts voor geplande service aan de regelklep tijdens een turnaround of stop.
Vanessa triple offset valve and zero leakage 14 maart 2019 15.00 - 17.00 uur
Gedreven door nieuwe productspecificaties en productietechnologieën is het een pure noodzaak om nieuwe afsluiters te ontwikkelen. In deze presentatie geven wij een overzicht van de laatste innovaties met betrekking tot Emerson Dubbel en Triple excentrische vlinderkleppen, als wel de PTFE gelijnde kogelkranen en vlinderkleppen.
Deltav14 - DeltaV live 20 maart 2019 15.00 - 17.00 uur
Met de nieuwste versie van het DeltaV™ controlesysteem worden projectengineering en operationele activiteiten intuïtiever, flexibeler, toegankelijker en beter beveiligd. Tijdens deze sessie wordt een overzicht gegeven van de eenvoudig en intuïtieve nieuwe mogelijkheden van DeltaV v14 voor u als gebruiker. Met DeltaV Live krijgt de operator een modern met HTML5 gebouwde HMI. Graphics zijn schaalbaar en navigatie is verbeterd waardoor een operator sneller een beeld heeft van de status van zijn plant en daarmee ook accurate beslissingen kan nemen. DeltaV Live legt de fundering voor afbeeldingen die uitwisselbaar zijn tussen desktopcomputers, laptops en mobiele apparaten, en dat allemaal zonder extra engineering.
dP Flow 24 april 2019 15.00 - 17.00 uur

Een klein beetje druk kan het verschil uitmaken!

Een kleine ‘verstoring’ in de procesflow en een verschildrukmeting er omheen.

Maar hoe gaat dit nou in zijn werk en wanneer is welke uitvoeringsvorm de betere keuze?

In deze workshop zal het een en ander duidelijk(er) worden gemaakt.

Analytics Batch DeltaV 22 mei 2019 15.00 - 17.00 uur
Het doel van elk batchproces is om op een veilige manier het maximale productierendement te behalen dat voldoet aan de vooraf gestelde kwaliteitseisen binnen een zo kort mogelijke tijd. Met behulp van de Batch Analytics Tool wordt een multivariabele analyse van het proces uitgevoerd met modellen gebaseerd op historische batches. Mogelijke procesafwijkingen kunnen real-time worden gedetecteerd en gepresenteerd aan de operator. De operator wordt direct in staat gesteld om corrigerende maatregelen te treffen en het productieproces bij te sturen. Informatie over de kwaliteit van de batch kan tevens worden voorspeld, dit om de oorzaak tijdig te kunnen prioriteren. In deze workshop wordt het gebruik van de Batch Analytics Tool verder toegelicht.
Actuation and Controls 6 juni 2019 15.00 - 17.00 uur
Maak kennis met de laatse nieuwe ontwikkelingen binnen Emerson op het gebied van Biffi en Bettis actuators. Op welke verschillende manieren kunnen we de stand uitlezen met een Topworx switchbox. Topworx switchboxen zijn eenvoudig af te stellen en geschikt voor o.a. Eex omgeving.