Drive Reliability Goals with the newest Handheld Communicator
Nieuwste handheld communicator van Emerson is intuïtief, robuust apparaat dat zorgt voor het verschil bij uw efficiency in het veld

De Trex communicator levert een moderne gebruikerservaring vergelijkbaar aan consumentendevices en heeft een robuuste, instrinsiek veilige body die hem geschikt maakt voor zware industriële omstandigheden.

Werk efficiënter
Doordat Trex modern en intuïtief in gebruik is dankzij een extra groot touch screen display en taakgebaseerde gebruikersinterface, verhoogt u de efficiency. Device dashboards, geavanceerde diagnostiek en tips voor troubleshooting helpen u om problemen direct bij ontdekking in het veld op te lossen. Met de krachtige lithium-ion batterij kunt u langer in het veld blijven en de verschillende aansluitingsopties maken het eenvoudiger om data te verzamelen.

Doe meer met een tool
De Trex unit kent een ingebouwde functionaliteit om devices van stroom te voorzien. Verbind de communicator eenvoudig met een los instrument om het van spanning te voorzien. Verlies geen tijd met het zoeken naar een stroomvoorziening of u verzekeren van voldoende loopweerstand om te testen. Als u een device voorziet van spanning via de Trex unit dan wordt deze geïsoleerd van de rest van het systeem, helping pinpoint installation issues, zoals power supply, bedrading, I/O kaarten, of configuratie.

Met de Power the loop functionaliteit kunt u devices in het veld configureren voor nieuwe projecten -nog voordat de infrastructuur voor stroom en I/O aanwezig is - zodat device configuratie uit het kritische pad blijft.

Waar u maar wilt
Dit robuuste apparaat is makkelijk te hanteren, maar kan ook tegen een stootje of een val die bij normaal in een fabriek nu eenmaal wel eens kan voorkomen. De Trex unit is beschermd tegen vocht en extreme temperaturen, dus uw werkzaamheden worden niet beperkt door de omgevingscondities. De behuizing voldoet aan Intrinsieke Safety standaarden zodat de opbouw van statische elektrische energie beperkt wordt.

Als u nog een bestaande handheld heeft, dan ontvang u korting bij de aankoop van een Trex communicator. Meer details »

Meer informatie
Download een e-book over Driving Reliability with Handheld Communicators »
Ervaar een interactieve versie van Trex »
Trex communicator Data Sheet »

Registreer jouw interesse en ontvang een offerte